Florin Segărceanu și-a deschis școală privată

Data publicării:
miruna 20segarceanu 201-45427

Asemeni tuturor copiilor din generația lui, Florin Segărceanu mărturisește că a fost îndrăgostit de un mare campion: „Generaţia mea a fost îndrăgostită de marele nostru campion Ilie Năstase şi, mai târziu, după ce am avut şansa să joc cu el, mi-a plăcut foarte mult şi de John McEnroe. Era un jucător foarte gălăgios, făcea mult spectacol pe teren şi era renumit pentru acest lucru.”

Pentru tatăl Florin Segărceanu este însă foarte greu să-i convingă pe cei mici să practice sportul care l-a făcut celebru. “Fata mea are 11 ani şi băiatul 8 ani jumătate. Încerc din greu să îi fac să joace tenis. E greu să înveţi de la tatăl tău pentru că nu eşti la fel de atent. În prezent ne axăm pe alte sporturi complementare. Fac înot foarte mult, băiatul a început tenisul organizat de anul acesta, schiază. Încerc să îi axez mai mult pe tenis şi sper să am şi noroc”, spune Florin Segărceanu.

Și pentru că face totul gândindu-se doar la copiii lui tenismenul a devenit și patron al unei școli private. „Este o afacere de suflet. Pe lângă alte afaceri pe care le-am făcut în viaţă, ne-am gândit la această şcoală pentru că este una de viitor. Copiii mei sunt şi ei aici şi sperăm să ajungem şi la liceu şi să mergem mai departe”, i-a mărturisit Florin Segărceanu Mirunei în ediția de sâmbătă a „Jurnalului pentru copii”, prezentat de Sara şi Radu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri