Focuri de armă în Olt pentru prinderea unui bărbat beat care conducea cu 127km/h

Data actualizării: Data publicării:
politia masina politie girofar

Un bărbat care circula beat și fără permis cu o mașină pe DN 64, pe raza comunei Grădinari, în județul Olt, cu o viteză de 127 de km/ h, a fost prins, sâmbătă seara, de polițiști după o urmărire și după ce oamenii legii au tras trei focuri de armă, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, polițiștii rutieri au depistat, sâmbătă seara, cu aparatul radar, pe DN 64, pe raza comunei Grădinari, o mașină care se deplasa cu viteza de 127 km/h, în localitate.

Întrucât șoferul nu a respectat semnalul de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și au tras trei focuri de avertisment, unul în plan vertical și două în roțile mașinii.

În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale, precizează ISU Olt.

Conducătorul auto a fost prins și identificat, fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Grădinari.

Polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o concentrație de 0.93 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri