Focuri de armă trase de polițiști pentru aplanarea unui scandal izbucnit după o şicanare în trafic

Data publicării:
masina de politie in misiune
Foto: arhivă Poliția Română

Poliţiştii din Olt au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane în comuna Grădinari, izbucnit după o şicanare în trafic, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Altercaţia a avut loc vineri şi a fost semnalată la 112.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari şi un altul, de 20 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane”, precizează IPJ Olt.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi o grupă de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt.

O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri