Fost fotbalist, dezamăgit în dragoste, suspect de tentativă de omor. Tânărul care a lovit cu mașina un polițist de la Rutieră

Data publicării:
politie accident

Tânărul este suspectat acum de tentativă de omor. Poliţiştii spun că a dat intenţionat cu maşina peste colegul lor. Ar fi încercat să fugă pentru că nu are permis de conducere şi era beat.

În apărarea sa, tânărul, un fost fotbalist ce provine dintr-o familie înstărită, invocă un tratament pentru depresia pricinuită de despărţirea de iubita sa.

Fostul fotbalist Roberto Niculescu a lovit cu maşina un agent de circulaţie. S-a întâmplat la intersecţia dintre strada Orşova şi Şoseaua Virtuţii, în jurul orei 8.00, când copiii mergeau la şcoală şi adulţii la serviciu. Tânărul a încălcat regulile de circulaţie ca să scurteze drumul, într-un moment în care traficul era foarte aglomerat.

A trecut peste trecerea de pietoni, peste liniile de tramvai, numai că pe partea opusă a şoselei îl aştepta poliţistul.

Iniţial, tânărul a oprit maşina. Şi-a schimbat planul când poliţistul a simţit că miroase a alcool şi i-a cerut să sufle în alcool-test.

A încercat să schimbe direcţia de mers printr-un loc interzis. Tânărul a demarat în trombă agăţându-l pe poliţist şi târându-l aproximativ 20 de metri”, spune Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere.

Probabil cursa ar fi fost mai lungă şi numărul victimelor mai mare dacă şoferul maşinii aflate în dreapta tânărului nu ar fi avut prezenţă prezenţă de spirit. I-a blocat calea, chiar cu preţul unui accident.

Un echipaj de la poliţia rutieră l-a imobilizat apoi pe tânăr. Agenţii au descoperit că avea 0,79 miligrame de alcool pur în aer expirat şi că nu avea permis de conducere.

În acest caz cercetările sunt continuate de serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat”, spune Emilia Mihai

Agentul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la spital, rănit la picioare, iar tânărul a fost reţinut. Ar putea sta ani mulţi după gratii, din cauza lungului şir de infracţiuni pe care l-a comis. La audieri a spus că se afla sub tratament pentru depresia suferită din cauza despărţirii de iubită.

Un caz similar s-a consumat sâmbăta trecută. Tot după o ceartă cu iubita, un tânăr de 28 de ani ar fi vrut să se sinucidă. A ieşit cu maşina pe Drumul Naţional 1, în zona Câmpina, şi a mers pe contrasens. Autoturismul lui s-a zdrobit de un altul, condus regulamentar. Cinci oameni nevinovaţi au pierit atunci, printre care şi un copil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri