Fosta iubită a lui Gheorghe Nichita face primele dezvăluiri: M-a ameninţat că mă distruge. Mă lovea

Data publicării:
adina samson

  

Adina Samson, în prezent subalternă a primarului Gheorghe Nichita, a făcut astăzi primele dezvăluiri după scandal. Edilul din Iaşi a stat o noapte în arest, acuzat că a folosit Poliţia Locală ca să-şi urmărească fosta iubită. Acum este cercetat sub control judiciar.

Fosta iubită a primarului Gheorghe Nichita spune că relaţia pe care o aveau de câţiva ani s-a înrăutăţit în septembrie anul trecut. Femeia susţine că agresivitatea lui a făcut-o să-l părăsească.

M-a amenințat că mă distruge și că acesta va fi singurul lui scop în viață. (Mă lovea, n.r.) Ca urmare a geloziei și a faptului că nu am vrut să îi accept cererea în căsătorie”, a mărturisit Adina Samson.

Aceasta susţine că Gheorghe Nichita a pus mai mulţi angajaţi ai poliţiei locale să o urmărească şi că aceştia acţionau la comanda şefului instituţiei, Liviu Hliboceanu.

„Am o înregistrare cu dumnealui, în care mă ameninţă că mă va distruge şi în care recunoaşte că l-a trimis pe domnul Hliboceanu să mă urmărească”, mai spune Adina Samson, care precizează că înregistrarea a fost ataşată la plângerea depusă la Parchet.

În octombrie 2014, Adina Samson a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Imediat, spune ea, a fost ameninţată cu moartea, pe stradă, de un necunoscut despre care a aflat că era nepot al primarului.

Într-o seară, când mă întorceam acasă cu sora mea, a trimis un borfaş în faţa blocului, să mă ameninţe cu moartea şi, văzând acest lucru, am făcut această plângere la Parchet”, a mai spus ea. Tânăra spune că cel care a urmărit-o a ameninţat-o că „nu va fi bine” şi că i-a spus clar că a venit în faţa blocului ei fiind trimis de primar.

I-am spus (lui Gheorghe Nichita, n.r.) că vreau să-mi refac viața, să am o relație normală, să mă căsătoresc, să am un copil și mi-a spus că eu sunt singura lui opțiune în viață și că, dacă voi face acest lucru, mă va distruge”, a completat Adina Samson. Ea a adăugat că Gheorghe Nichita i-a promis că, dacă acceptă să rămână cu el, o să-i dea apartament de serviciu și o să-i facă „diferite afaceri”.

Gheorghe Nichita a refuzat să comenteze acuzaţiile pe care i le aduce fosta iubită.

Efectiv nu pot să vă vorbesc și să vă răspund la întrebări, sunt într-o fază în care ancheta trebuie să-și ducă rolul mai departe. Nu sunt nici un robot, nu sunt nici un puritan”, a spus Gheorghe Nichita.

Adina Samson spune că vrea să îl dea în judecată pe Gheorghe Nichita, dar şi Politia Locală şi să le ceară daune. Primarul este cercetat sub control judiciar pentru abuz în serviciu, dar decizia nu este definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri