Foştii angajaţi ai Mechel au ieșit şi astăzi în stradă la Oțelu Roșu și Câmpia Turzii

Data publicării:
2703proteste 20noi-57136

Actualizare 12.00. Protestele de la Oţelu Roşu au luat sfârşit în urma unei noi runde de întâlniri între sindicalişti şi reprezentanţii firmei Mechel. Oamenii au intrat la negocieri cu speranţa că cei din conducerea combinatului vor amâna pentru moment reducerile de personal. Angajaţii aşteaptă de câteva zile acele înştiinţări prin care să fie trecuţi în şomaj.

_____________________________

La fel ca în ultimele zile, aceştia vor traversa încontinuu pe trecerea de pietoni, astfel că circulaţia maşinilor pe drumul din faţa instituţiei va fi blocată. Angajatul care a intrat luni în greva foamei a anunţat, la rândul lui, că nu va renunţa la decizia sa.

În perioada următoare, oamenii au de gând să continue protestele în faţa sediului firmei care deţine acum combinatele Mechel, dar şi în faţa Ambasadei Rusiei. În paralel cu protestatarii de la Câmpia Turzii, peste 200 de angajaţi ai combinatului Mechel de la Oţelu Roşu vor protesta astăzi, în faţa instituţiei.

La miting este aşteptat şi prefectul de Caraş-Severin, care va încerca să discute atât cu sindicaliştii, cât şi cu cei din conducerea combinatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri