Fostul manager de la Malaxa, acuzat că îşi ridica o casă din banii spitalului

Data actualizării: Data publicării:
malaxa

Noi dezvăluiri despre modul în care au fost cheltuiţi banii Spitalului Malaxa. Fostul manager, Florin Secureanu, ar fi decontat materiale de construcţii folosite pentru locuinţa pe care şi-a ridicat-o lângă lacul Floreasca. Doar pentru o singură astfel de factură spitalul a plătit peste 14.000 de lei.

Pe site-ul tolo.ro au fost publicate mai multe facturi pentru materiale de construcţii, plătite din bugetul Spitalului Malaxa, dar folosite pentru a ridica o casă cu două etaje şi mansardă, într-o zonă exclusivistă din Capitală. Proprietar - fostul manager, Florin Secureanu.

Experţii în vânzări spun că o proprietate în această zonă este o mină de aur mai ales că sunt doar 500 de metri până la lacul Floreasca. Terenul este evaluat la un preţ între 600 şi 1.100 de euro pe metru pătrat. În cazul construcţiilor preţul este la fel de mare, între 2.500 şi 3.000 de euro pe metru pătrat construit.

Locuinţa e aproape gata. Coincidenţă sau nu, Florin Secureanu tocmai şi-a strâns lucrurile din imobilul RAAPPS unde a locuit în ultimii ani.

De aproape două săptămâni, nimeni nu l-a mai văzut pe fostul manager de la Malaxa. Şi iubita lui, cea care ar fi primit cadouri de lux, tot din banii spitalului, e scumpă la vedere.

Discuţie între reporter şi un angajat al Spitalului Malaxa:

  • Știu că este iubita, soția domnului manager dar nu cred că îi găsiți zilele astea pe aici!

  • Dar dânsa ce făcea?

  • Se plimba!

  • Dar e medic?

  • Nu! Nu este medic.

Florin Secureanu a fost demis de la conducerea spitalului Malaxa, după ce procurorii DNA au început să verifice modul în care acesta a folosit bugetul unităţii sanitare. El deţine, potrivit declaraţiei de avere, zece terenuri şi patru locuinţe. Iar în acest an, a primit, prin decret prezidenţial, titlul de Luptător cu rol determinant la Revoluţie. Asta înseamnă că primeşte lunar de la stat peste 2.000 de lei şi are o serie de avantaje financiare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri