Fotbaliști salvați de jandarmi

Data actualizării: Data publicării:
bataie meci dinamo

Patru răniţi, gaze lacrimogene şi lupte corp la corp cu trupele speciale de la Jandarmerie într-un meci cu fotbal puţin şi violenţă multă. Suporterii echipei Dinamo au vrut să intre aseară pe teren, furioşi că jucătorii lor erau conduşi cu trei la zero. Jandarmii i-au ţinut la distanţă, dar ultraşii nu au cedat fără luptă: au rupt scaune şi au aruncat spre forţele de ordine. În cele din urmă au fost copleşiţi numeric şi doi spectatori au ajuns la spital. Doi suporteri au fost amendaţi, iar alte câteva zeci vor fi identificaţi pe baza imaginilor filmate la stadion.

Suporterii lui Dinamo răbufnesc după ce echipa lor primeşte al treilea gol fără să dea niciunul. Zeci de ultraşi încearcă să ajungă mai întâi la tribuna oficială să îi ceară socoteala finanţatorului Negoiţă pentru transferurile nereuşite.

Oamenii de ordine de la stadion sunt depăşiţi. Cer ajutorul jandarmilor care pulverizează gaz lacrimogen.

Iritaţi de gazul lacrimogen, suporterii devin şi mai violenţi: forţează porţile de fier care duc spre tribuna vipurilor.

Jandarmii se hotăresc să îi evacueze pe suporterii violenţi. Ultraşii aruncă în trupele speciale cu scaune rupte din tribune şi rănesc mai mulţi oamenii ai legii. Riposta vine imediat.

Doi suporteri dinamovişti răniţi sunt duşi pe braţe la salvare. Din fericire nu au nimic grav. Ultraşii violenţi sunt scoşi din tribune după 20 de minute de lupte. Deşi nu sunt de acord cu modul în care Dinamo a pierdut cu 4 la 0 meciul de aseară cu Viitorul lui Hagi. Suporterii sunt foc şi pară: echipa lor este pe locul 7 în campionat şi nu a mai câştigat titlul de 10 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri