FOTO. Două eleve, dispărute în drum spre şcoală. Poliția face apel la cetățeni

Data publicării:
politia romana ecuson

Două eleve de 13, respectiv 14 ani din Râmnicu Vâlcea sunt căutate de poliţie după ce, luni de dimineaţă, au plecat spre şcoală dar nu au ajuns nici la cursuri şi nici la domiciliu nu s-au mai întors, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Aceştia au precizat că dispariţia fetelor a fost anunţată de mama uneia dintre ele care, îngrijorată că fiica ei nu a revenit acasă după cursuri, a sunat la 112.

Cele două tinere sunt colege de clasă şi bune prietene.

"În fapt, în data de 4 martie, numita Predescu Nicole Elena a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a merge la Şcoala Gimnazială nr.10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă aceasta nu a ajuns la cursuri şi nici la domiciliu nu a revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că minora este plecată împreună cu prietena şi colega ei de clasă, Coman Diana", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Nicole Elena Predescu (13 ani) are o înălţime de 1,60 -1,65 m, 40-45 de kilograme, păr şaten deschis, lung, şi ochii căprui, la momentul plecării de la domiciliu fiind îmbrăcată cu o jachetă de fâş de culoare kaki cu glugă cu blăniţă maro închis, hanorac de culoare gri, jeans de culoare albastru, iar în picioare are adidaşi de culoare neagă cu talpă albă.

Colega ei, Diana Coman, are o înălţime de 1,60 - 1,65 m, 55 de kilograme, păr şaten, până la umeri, şi ochii căprui, când a plecat de acasă fiind îmbrăcată cu o jachetă de fâş de culoare neagră, jeans de culoare neagră şi ghete maro.

Verificările în cazul dispariţiei celor două eleve sunt efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei care pot oferi informaţii despre cele două adolescente fiind rugaţi să sune la 112.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri