FOTO. Două femei au murit într-un accident grav în Gorj. Alte trei femei și un bărbat au ajuns la spital

Data publicării:
gorj accident 1
Două femei au murit într-un accident grav în Gorj. Foto: ISU Gorj

Două persoane au decedat şi patru au fost rănite într-un accident grav produs luni seara pe DN 67D Bâlta, în eveniment fiind implicate trei autoturisme, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 38 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67D, din direcţia Tismana - Târgu-Jiu, nu a respectat distanţa regulamentară faţă autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat din comuna Runcu, de 68 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani a fost proiectat într-o maşină ce se deplasa regulamentar pe celălalt sens de mers.

gorj accident 2
Două femei au murit într-un accident grav în Gorj. Foto: ISU Gorj

„În urma coliziunii a rezultat decesul a două femei, de 62 de ani, rănirea uşoară a alte trei femei şi rănirea gravă a unui bărbat de 68 de ani. Persoanele decedate au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, iar victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgu Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj, potrivit Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri