FOTO. Elena Băsescu a plantat puieți de mesteacăn pentru fiica ei

Data publicării:
elena basescu mesteacan 1 1

„Împreună cu sora mea şi cu Bogdan, am ajutat mai mulţi puieţi de mesteceni să prindă viaţă, cu gândul la Sofia”, a scris azi Elena Băsescu, pe contul de Facebook, unde a postat și șase fotografii din timpul acestei activități.

„Peste câţiva ani, o voi învăţa şi educa să iubească şi să protejeze mediul. Se va putea bucura de aceşti copăcei şi sunt convinsă că va creşte armonioasă şi puternică întocmai ca ei”, a completat Elena Băsescu.

Această postare vine după ce, în urmă cu nouă zile, tatăl ei, preşedintele Traian Băsescu a declarat că îşi revendică dreptul de a fi „un mic horticultor”. El a menţionat că are câteva straturi cu legume acolo unde locuieşte şi este o plăcere ca dimineaţa „să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să faci o salată” înainte de pleca la serviciu.

Și șeful statului a postat pe Facebook fotografii care să îi ilustreze pasiunea. În pozele făcute la sfârşitul lunii august, adunate în albumul „Grădiniţa de acasă”, şeful statului este surprins în timp ce culege roşii, ardei şi vinete din mica sa grădiniţă de legume de la Vila Lac 3. Alături de el se află şi soţia sa, Maria Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri