FOTO. Elena Udrea a pregătit pomana porcului la ceaun

Data publicării:
udrea 20porc-40541

Elena Udrea pregăteşte pomana porcului la ceaun, în vârf de munte.Elena Udrea se declară îndrăgostită de România, pe pagina de Facebook, unde a publicat patru fotografii însoţite de un text: ,, Astăzi am urcat muntele, am băut o cacao fierbinte la o cabană, apoi am pregătit pomana porcului în aer liber. O zi de adevarată sărbătoare, cu soare și zăpadă în același timp. Nicăieri nu sunt sărbatori mai frumoase ca acasă, ca în România!”.

FOTO. Elena Udrea a pregătit pomana porcului la ceaun |Facebook

La rândul său, președintele Traian Băsescu apare în câteva instantanee alături de mezina sa, Elena.

CITEȘTE și Crăciunul politicienilor în imagini

Nici premierul Victor Ponta nu a rezistat tentației de a posta fotografii pe un site de socializare. În prima, denumită sugestiv: recharging the batteries, șeful Executivului apare stând pe zăpadă alături de cei doi copii ai săi, Irina si Andrei.

În noaptea de Ajun, premierul a postat și o fotografie cu un... pisoi. Aluzie, cel mai probabil, la comparația făcută de președintele Traian Băsescu, în campania electorală, la adresa lui.

Un mesaj transmite şi fostul premier, Adrian Nastase. Aflat în închisoare, acesta le urează cunoscuţilor să îşi petreacă sărbătorile alături de familie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri