FOTO. Fum la metrou. Circulaţia pe cea mai aglomerată magistrală a fost reluată

Data actualizării: Data publicării:
fum metrou Eroii Revolutiei 230718 (2)

Incident la metrou, pe cea mai aglomerată magistrală. Circulaţia a fost oprită luni seara pe magistrala a doua între staţiile Constantin Brâncoveanu şi Eroii Revoluţiei.

fum metrou Eroii Revolutiei 230718 (2)
fum metrou Eroii Revolutiei 230718 (2)

ACTUALIZARE.  Circulaţia metroului a fost reluată luni seară, după ce iniţial fusese întreruptă din cauza fumului observat la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii au găsit sursa fumului observat în staţia de metrou Eroii Revoluţiei într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi. În încăpere au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulaţia metroului, oprită iniţial, a fost reluată după mai puţin de o oră.

Pompierii au verificat luni seară staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului a fost închisă după ce pompierii au realizat că fumul provine din tunelul de metrou, din apropierea staţiei Brâncoveanu. Iniţial fusese doar blocat accesul călătorilor din exterior.


Martorii spun că peroanele de la Eroii Revoluţiei au fost invadate de fum gros, iar compania Metrorex a explicat că a fost din cauza unui scurt-circuit la un cablu.

Speriaţi, călătorii au sunat la 112, iar pompierii au mers acolo cu trei maşini de intervenţie şi cu o ambulanţă. Echipele de intervenţie încă sunt în subteran la această oră.

Pompierii verifică staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului, care iniţial nu fusese restricţionată, a fost închisă, fumul provenind din tunelul de metrou, din apropierea staţiei Brâncoveanu. Iniţial fusese doar blocat accesul călătorilor din exterior.

„În urma verificărilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulaţia metroului sistată. Se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

Circulaţia metroului nu a fost iniţial restricţionată şi nici staţia nu a fost evacuată, însă a fost blocat accesul la metroul din exterior.

La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri