FOTO | Inscripționare stânjenitoare pe Dusterul Poliției locale: „Dăncilă a ajuns primar la Sebeș”

Data actualizării: Data publicării:
sebes3

Un SUV Dacia Duster, model nou, din dotarea instituției din subordinea primăriei, a fost inscripționat greșit pe toate laturile. În loc de „POLITIA LOCALA SEBES” a fost scris „POLTIA LOCALĂ SEBES”, scrie ziarulunirea.ro.

Dacă eroarea a fost făcută probabil de persoana care s-a ocupat de grafică, mai grav este că nici angajații poliției locale nu au văzut autocolantele cu greșeala gramaticală evidentă.

Și nu doar că nu au sesizat eroarea, dar polițiștii locali au început să folosească autovehiculul la patrulare, până când mașina a fost fotografiată pe stradă. După cum era de prevăzut, imaginile au ajuns pe internet și au atras comentarii cu trimitere la gafele premierului Dăncilă.

 

O persoană care a postat fotografii cu Dusterul poliţiei locale a scris că „Dăncilă a ajuns primar la Sebeş”, referindu-se la repetatele greșeli gramaticale comise de premierul României. Iar o alta îi adresează o întrebare prim-ministrului: „Ce aţi făcut din ţara asta, doamna Dăncilă? Aţi devenit idol pentru milioane de români şi toţi încearcă să vă imite, să vă calce pe urme, să ajungă la nivelul dumneavoastră. Respect.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri