FOTO. Nu a mai așteptat autoritățile. Un focșănean a deszăpezit singur strada pe care locuiește

Data publicării:
emi gongu

 

Foto: facebook/emi.gongu

„Am reușit să deszăpezesc strada Militari, pe care locuiesc, pe o porțiune de 450 metri. Singur. Am consumat doar 4 litri benzină și foarte multă energie. Nu a venit niciun utilaj de la Primărie nici până la ora asta (n. r. – 20.30). Ruşine “adunăturilor” din Primăria Focșani, cei care au bani pentru artificii, dar nu au motorină pentru deszăpezire! Oare de ce plătim taxe și impozite? Ca să vedem artificii și târguri ale bețivilor?! Înţeleg să ne curăţăm trotuarele, parcările dar străzile trebuie să fie curăţate de Primărie. Să le fie ruşine pentru modul în care ne tratează”, a spus Emi Gongu, scrie vranceamedia.ro.

Bucureştiul şi 14 judeţe din sudul şi estul ţării sunt, miercuri, între orele 06.00 şi 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar pentru alte zece judeţe a fost emisă o avertizare cod galben.

Avertizarea cod portocaliu a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi şi jumătatea de sud a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa.

Miercuri vor fi sub avertizare cod galben de viscol judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău, Covasna, Braşov, Vâlcea, Olt, Gorj, Dolj şi Mehedinţi, precum şi jumătatea de nord a judeţelor Dâmboviţa şi Argeş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri