FOTO. Opt persoane, între care cinci minori, rănite într-un accident, în apropiere de Haţeg. A fost declanșat Panul Roșu de Intervenție

Data publicării:
Echipaje ISU intervin la o mașină implicată în accident.
Opt persoane, între care cinci minori, rănite într-un accident, în apropiere de Haţeg. Foto: ISU Hunedoara

Opt persoane, printre care un copil de 10 ani şi patru adolescenţi cu vârstele între 16 şi 17 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-amiază pe DJ 685, între localităţile Cârneşti şi Ostrov, în apropiere de Haţeg, autorităţile declanşând Planul Roşu de Intervenţie.

În urma accidentului, şapte victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Hunedoara, un minor aflându-se în stare de inconştienţă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce un tânăr de 21 de ani, din comuna Densuş, care conducea un autoturism dinspre Cârneşti spre Ostrov, a pătruns pe sensul opus de mers într-o curbă periculoasă la dreapta. Maşina a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Reşiţa.

Opt persoane, între care cinci minori, rănite într-un accident, în apropiere de Haţeg. Foto: ISU Hunedoara
Opt persoane, între care cinci minori, rănite într-un accident, în apropiere de Haţeg. Foto: ISU Hunedoara

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui minor în vârstă de 10 ani, pasager în autoturismul condus de femeia de 31 de ani, precum şi a unei femei de 43 de ani, aflată în acelaşi autoturism. De asemenea, în urma accidentului rutier a rezultat şi rănirea a patru minori cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, toţi fiind transportaţi la unităţi medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pentru salvarea victimelor, autorităţile au mobilizat la faţa locului cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi două echipe SMURD, precum şi maşini ale ISU Hunedoara dotate cu module de descarcerare.

„La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, a precizat ISU Hunedoara.

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri