FOTO. Problemă gravă de circulație în Brașov, semnalată de un telespectator Digi24

Data publicării:
accident4
accident4
accident4

„Pe o stradă lăturalnică, unde viteza e limitată la 20 km la ora, nu prea se întâmplă accidente, dar spectaculoase ca acesta nici atât. Mai sus este un restaurant unde tot timpul mașinile parchează de-a curmezișul, ocupând o bandă de circulație. Cu toate că s-a construit o parcare pentru acel restaurant, se ocupă în permanență și o bandă de circulație, șoferii fiind nevoiți să meargă pe contrasens. Mai jos este o bifurcație si conducând pe contrasens nu poți vedea mașina ce vine din față. Pe 10 mai, o mașină, evident șoferul având viteză, nu a mai putut controla volanul și, probabil speriat de mașina care venea din față, a încercat să evite, dar a încălecat bucata de beton aflată între cele două străduțe și s-a răsturnat. Nu au fost victime așa că nimeni n-a băgat în seamă evenimentul. Totuși se putea întâmpla o tragedie. Dacă erau persoane pe trotuar și mașina se răsturna peste ei, dacă cei din mașină nu aveau centura? Ajungeam să vedem la TV regrete și întrebări cum s-a putut întâmpla așa ceva”, scrie telespectatorul nostru Răzvan.

„Așa ceva a fost posibil prin nerespectarea legii. În primul rând a celui de la volan, care n-a respectat viteza, în al doilea rând a celor care parchează acolo cu toate că sunt două semne de oprire interzisă. Au fost trei, dar unul a dispărut. Și nu în ultimul rând vina Poliției, care are sediul la 100 de metri de incident și restaurant, că nu îi amendează pe cei ce opresc și blochează o bandă de mers. Mai mult, se poate observa și mașina Poliției încălcând legea și fiind parcată tot acolo. Nu am dovezi că polițiștii mănâncă pe gratis acolo, dar clar este acceptată parcarea mașinilor cu acordul lor tacit”, a mai semnalat el.

„Azi se putea întâmpla o tragedie. Am atras atenția Poliției prin sesizări verbale de câteva ori când i-am văzut în zonă, de asemenea și azi la accident. M-au întrebat de unde știu că nu au dat amenzi, le-am spus că și mașina Poliției este parcată uneori acolo. N-au mai spus nimic, au întors spatele și și-au continuat măsurătorile. Întotdeauna accidentele se produc dintr-un cumul de factori, treaba Poliției este să încerce să elimine cât mai mulți asemenea factori. Poate că accidentul ar fi putut fi evitat dacă o bandă nu era blocată”, a scris Răzvan.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți. Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un sms la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM şi ţării ce aflaţi! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri