FOTO. Un bărbat a intrat cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Judeţean Craiova

Data actualizării: Data publicării:
accident UPU Craiova 190119

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat sâmbătă seară cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, el fiind singurul rănit în urma acestui incident. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat.

accident UPU Craiova 190119 (2)
accident UPU Craiova 190119 (2)

Galerie FOTO

UPDATE 00.10. Poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

El a declarat că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Şoferul a fost rănit, nefiind alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor.

El era singur în maşină.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului.

De asemenea, poliţiştii vor stabili dacă bărbatul a avut o problemă medicală sau a fost un gest intenţionat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate maşina din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajului uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare.

Sursa: agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri