Sari la conținut

FOTO & VIDEO. Incendiu puternic în nordul Capitalei 

Actualizare 12:10. Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a declarat pentru Digi24 că la această oră se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare.

A fost vorba despre o ardere de vegetație uscată, pe aproximativ 100 de metri pătrați, de la care incendiul s-a extins la un cort de aproximativ de 200 de metri pătrați în interiorul căruia erau depozitate mai multe materiale combustibile: mase plastice, elemente de mobilier și elemente de decor pentru un club”, a precizat Daniel Vasile.

„Arderea a fost foarte violentă și toate bunurile din interior au fost distruse în totalitate”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

16

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea 

Actualizare 13:35. Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a declarat la Digi24 că incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. „În acest moment nu mai există pericol de propagare”, a precizat el.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că nu sunt victime, iar acum pompierii intervin pentru ca flăcările să nu se extindă la club.

Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.

16

Fotografii trimise de telespectatorii Digi24


 

Potrivit informațiilor și fotografiilor primite de la telespectatori, o coloană mare de fum se înălța din zona Pipera, în apropiere de stația de metrou Aurel Vlaicu.

Incendiul a fi pornit de la vegetația uscată, apoi s-ar fi extins la un depozit de material lemnos și cauciucuri. Flăcările riscă se extindă la clubul din apropiere.

Șapte autospeciale au ajuns deja la fața locului și intervin pentru a stinge flăcările.