FOTO VIDEO. Poliţia a publicat imagini de la percheziţiile din ancheta care l-ar viza şi pe fiul lui Andrei Pleşu

Data actualizării: Data publicării:
foto canabis

Poliţiştii şi procurorii au făcut, vineri, opt percheziţii în Bucureşti şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic de droguri. Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai, este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical. Poliţia Română a făcut publice imaginile din timpul percheziţiilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ancheta vizează persoane bănuite de deținere și  trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și cultivarea de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, începând cu anul 2018, până în prezent, acestea ar fi înființat culturi de cannabis și ar fi distribuit produsul în municipiile Iași și București, precizează Poliţia Română într-un comunicat.

foto canabis
Sursa - Politia Română

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe cantități de droguri (cannabis, ecstasy, cocaină, ciuperci halucinogene),  precum și alte bunuri folosite în derularea activității infracționale.

Mai multe persoane vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, potrivit sursei citate.

Una dintre percheziţii l-a vizat pe Mihai Pleşu, fiul lui Andrei Pleşu. Acesta este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei.

Totodată, sursele citate au precizat că Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical. 

„În urma percheziţiilor au fost ridicate 500 de grame de rezină de cannabis, dar şi seminţe pentru cultivarea plantelor”, au declarat sursele citate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, iar la activitățile de astăzi au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și jandarmi din Iași și București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri