Gabriel Cotabiţă, găsit inconştient într-un hotel din București

Data publicării:
34143 1536200690009 3107827 n

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă (59 de ani) în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Gabriel Cotabiţă, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune. De asemenea, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul "Holograf 1".

Gabriel Cotabiţă a jucat în filmul muzical "În fiecare zi mi-e dor de tine", de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu şi Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei "Rezervă la start", de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu.

De-a lungul carierei, Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care "Formaţii rock 5" (cu formaţia Redivivus, album colectiv), "Holograf 1" (cu formaţia Holograf), "Noapte albastră", "Noi rămânem oameni", "Prima iubire şi ultima", "În fiecare zi mi-e dor de tine" (cu Marina Florea), "Prizoner", "Viaţa e un cazino", "Greatest Hits" (cu formaţia VH2), "Dacă n-ai iubi" (cu formaţia VH2), "Fărâme de tandreţe", "2" (cu formaţia VH2) şi "25 de ani de nopţi albastre - Best of Gabriel Cotabiţă".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri