Gabriel Cotabiţă, în continuare în stare gravă

Data publicării:
Gabriel Cotabiță
Gabriel Cotabiță

 Cântăreţul Gabriel Cotabiţă este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. FOTO: facebook.com/gabriel.cotabita

Gabriel Cotabiţă a făcut stop cardio-respirator cel mai probabil din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente, fiind excluse infarctul, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral, a anunţat, luni, Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Potrivit unor surse din anturajul lui Gabriel Cotabiţă, starea de sănătate a cântăreţului a fost reevaluată luni de o comisie medicală pluridisciplinară, care a propus să fie făcută o investigaţie RMN cerebrală, în condiţiile în care există suspiciuni că ar putea exista leziuni cerebrale.

Anterior, au fost făcute mai multe investigaţii pentru evaluarea stării de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. Printre acestea, o coronarografie, al cărei rezultat a fost bun şi în urma căreia nu s-au identificat leziuni pe arterele coronare. Coronarografia permite vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct.

Sursele au precizat că, la trei zile de la internarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca, Gabriel Cotabiţă este asistat şi ventilat mecanic, fiind în comă indusă medicamentos.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri