Gabriela Firea, intervenţie acidă la Digi24, după criticile politologului Ioan Stanomir

Data publicării:
firea FB

Declaraţia lui Ioan Stanomir

„Opţiunile nu se nasc, opţiunile le fac cetăţenii. Într-o naţiune somnolentă civic opţiunile vor fi ieşite din această noapte a seriozităţii civice. În seara aceasta, primarul nostru general, Gabriela Firea se războia cu gurile de canal şi ne explica doct care e situaţia gurilor de canal şi a toaletării arborilor. Asta e România şi asta e capitala ţării. Cu un singur tur de scrutin şi participare liliputană la vot, doamna Firea e general-şef în lupta cu arborii şi cu natura”, a declarat la Digi24 politologul Ioan Stanomir.

Declaraţia Gabrielei Firea

După aceste declaraţii, Gabriela Firea a solicitat să intervină în direct, explicând că astăzi, Capitala s-a confruntat cu „vijelii şi o ploaie abundentă care se întâmplă o dată la 20 de ani, 40 de l/mp în 45 de minute”.

„Au fost afectate multe cartiere, inundate instituţii, spitale, Gara de Nord, metroul, semafoarele au fost oprite. Am instituit un comandament de urgenţă, am verificat personal operaţiunea. Dacă un primar general nu s-ar fi implicat personal, proabil, aţi fi analizat că nu ne implicăm suficient. Acum, pentru că am instituit acest comandament cu măsuri preventive şi pentru prezent, înţeleg că nici aşa nu e bine.

Am vrut să punctez că acţiunea nu a fost electorală, că nu m-am erijat în general, nu m-am luptat cu capacele şi arborii, mi-am făcut doar datoria”, a replicat primarul general.

Citiţi şi:

Rupere de nori în București. Gara de Nord, inundată

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri