Gafă în cazul copilului ucis de câini. Mircea Sandu își cere scuze

Data publicării:
mircea sandu conferinta frf-1

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal regretă invitaţia la meci făcută, ieri, familiei copilului ucis de câini comunitari. A fost un gest neinspirat, admite Mircea Sandu.

Dacă am jignit familia micuţului şi regretatului Ionuţ sau dacă am creat impresia de lipsă de sensibilitate, îmi cer scuze. Când am lansat familiei îndoliate invitaţia de a asista la meciul România - Ungaria, niciun moment nu am considerat că pierderea unui copil poate fi înlocuită sau alinată. Cum aş fi putut crede aşa ceva?!", a precizat ulterior Mircea Sandu, într-un comunicat de presă.

În timp ce părinţii celui mic se pregăteau de înmormântare, Mircea Sandu anunţa într-o conferinţă de presă că le va oferi, drept alinare, bilete la meciul România-Ungaria, care va avea loc mâine seară pe Naţional Arena.

Poate reuşim să aducem o mângâiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invit să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria”, declara ieri Mircea Sandu.

Din păcate, nu a fost singura declaraţie neinspirată făcută pe marginea acestui caz. Pentru viceprimarul Capitalei, problema maidanezilor a fost un subiect de glume deplasate. A evitat să răspundă la întrebarea legată de siguranţa bucureştenilor dar şi a suporterilor din Ungaria, care vor veni mâine la Bucureşti, pentru meciul cu echipa naţională de fotbal.

Marcel Nicolaescu a declarat că suporterii nu vor fi în pericol, deoarece câinii au fost mutați pe stadionul Dinamo.

N-ar fi pentru prima dată când autorităţile ar strânge câinii din zona Arenei Naţionale S-a întâmplat înaintea unui meci al României cu Franţa, dar şi înaintea finalei Europa League, din mai anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri