GALAŢI. Dosar penal în cazul femeii decedate după o operaţie de liposucţie

Data publicării:
1402 20dosar 20liposuctie-49397

Trei săptămâni, tânăra de 36 de ani a fost ţinută în viaţă doar de aparate, dar marţi aceasta a încetat din viaţă. Infecţia generalizată descoperită de medicii de la Spitalul de Urgenţă Galaţi a răpus-o.

În timp ce medicii legişti fac expertize pentru a afla cauza morţii femeii, procurorii au deschis un dosar penal.

„Dosarul are ca obiect infracţiunea de ucidere din culpa, existând suspiciunea privind atitudinea culpabilă a unor cadre medicale”, a declarat Ionel Gâlcă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Alte acuzaţii la adresa medicului

La dosar s-ar putea adăuga declaraţiile altor paciente, care susţin că au fost mutilate de acelaşi medic estetician care a operat-o pe tânăra ce s-a stins după o liposucţie.

Anul trecut, Mihaela Dumitru a vrut să scape de un chist la deget. După intervenţia chirurgicală nu şi-a mai putut mişca degetul. Răspunsul medicului a stupefiat-o. „Mi-a zis că recuperarea durează între 3 luni și 11 ani. Adică ar trebui să aștept foarte mult să aflu dacă în timpul operației s-a întâmplat ceva”, susţine femeia.

Cu sechele pe viață a rămas și Marilena Gâță. În urmă cu doi ani a intrat în aceeași clinică privată, s-a operat de varice, iar acum picioarele ei sunt pline de cicatrici, deşi a fost asigurată că nu vor rămâne semne.

Medicul împotriva căruia se îndreaptă toate aceste acuzaţii nu a putut fi contactat în ultimele zile, iar clinica sa privată este închisă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri