Galaţi: Tânără cercetată după ce ar fi minţit că i-a fost furat un telefon

Data actualizării: Data publicării:
Controversial Cyber Bill Leaked In Cambodia
Foto: Gulliver/Getty Images

O tânără de 25 de ani din Galaţi este urmărită penal după ce a minţit că i-a fost furat un telefon mobil de 3.100 de lei, pentru a încasa o poliţă de asigurare. În acest caz este cercetat de poliţişti şi un tânăr care ar fi ajutat-o pe aceasta să-şi vândă de fapt telefonul, informează News.ro.

Controversial Cyber Bill Leaked In Cambodia
Foto: Gulliver/Getty Images

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi, în 4 august, de o tânără de 25 ani că, în timp ce mergea pe o stradă din municipiul Galaţi, a fost deposedată prin violenţă de un telefon mobil în valoare de 3.100 de lei, potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Judeţeană Galaţi.  

În urma cercetărilor, poliţiştii gălăţeni bănuiesc că tânăra a vândut telefonul mobil pe un site de vânzări-cumpărări, cu suma de 1.500 de lei, fiind ajutată de un bărbat de 31 ani.     

Din câte se pare tânăra s-a folosit de faptul că telefonul mobil era asigurat la o societate de asigurări din Bucureşti, sesizând în mod nereal atât Poliţia cât şi firma de asigurări pentru încasarea despăgubirilor aferente poliţei de asigurare. 

În urma probatoriului instrumentat în acest caz, marţi, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi pentru înşelăciune privind asigurările şi complicitate la înşelăciune privind asigurările. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri