GALERIE FOTO. "O poveste din IR 1622" - aventura cu trenurile CFR

Data publicării:
tren CFR 2 1

Telespectatorul ne trimite şi imagini:

tren CFR
tren CFR

Tren IR de la Timișoara la București, 1622, ajunge la Brașov cu 85 de minute întârziere. OK, trecem peste. CFR. Am bilet în vagonul 8, vagon care nu există. Dar stați, urmează să fie atașat trenului! Se întâmplă și asta, iar când mă urc, "admir" peisajul. Vagon care a stat în depou la Brașov, plin de gunoaie și cu scaune absolut infecte. Toate.

Atrag atenția unui angajat CFR, cu privire la mizeria din vagon, iar acesta îmi recomandă: "du-te în alt vagon dacă ăsta nu îți convine".

Mă duc, ce să fac. Mulțumesc, CFR! Abia aștept să ajung acasă, mă bag direct la duș.”

Potrivit informaţiilor CFR Călători, un bilet la clasa a II -a în trenul IR 1622 pe ruta Timişoara Nord - Bucureşti costă 115.5 lei preţ întreg., iar de la Braşov la Bucureşti Nord - 50.5 lei.


Vă reamintim, dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook.

Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri