Gazon prost la Budapesta. La ora partidei cu Ungaria se anunță ploaie

Data publicării:
2103vreme 20budapesta-56101

Nici vremea nu ţine cu jucătorii. La ora meciului se anunţă precipitaţii, astfel că terenul le-ar poate pune mari probleme oamenilor lui Victor Piţurcă. La conferinţa de presă, selecţionerul a vrut să păstreze misterul legat de titularizarea lui Adrian Mutu, jucătorul de care se tem cel mai mult maghiarii.

Tricolorii au ajuns aseară la Budapesta și stau la unul dintre cele mai luxoase hoteluri

Chiar dacă împotriva Ungariei, naţionala României va evolua în faţa unor tribune goale, suporterii tricolorilor nu au ratat plecarea elevilor lui Victor Piţurcă spre Budapesta. Din delegaţia României, care este condusă de preşedintele Mircea Sandu, fac parte şi cumnaţii Gică Hagi şi Gică Popescu.

„Tricolorii” au fost preluați de la aeroport de un autocar care i-a transportat la hotelul Sofitel Chain Bridge, unde, Mutu, Torje & Co. vor avea parte de condiții de lux.

Situat la mai puțin de jumătate de kilometru de centrul orașului, pe strada István Széchenyi (chiar pe malul Dunării), hotelul oferă o panoramă superbă, cu fluviul pe post de atracție principală. Evident, locația este dotată cu spa, saună, piscine și bucătării de specialitate, clienții având la dispoziție 357 de camere în stabilimentul maghiar.

La intrarea în holul hotelului, vizitatorii sunt întâmpinați de un candelabru uriaș compus din cristale Swarowski, iar piesa de rezistență în ceea ce privește designul o reprezintă un avion uriaș, agățat de tavanul din lobby. Hotelul combină elemente de tehnologie modernă cu alte trăsături clasice și elegante.

Aproximativ 140 de euro este prețul mediu/noapte al unei camere la Sofitel. Într-un top alcătuit de tripadvisor.com, Sofitel Chain Bridge ocupă locul 17 între cele 334 de hoteluri din Budapesta.

În această seară are loc antrenametul oficial al naționalei, chiar pe stadionul "Ferenc Pușkaș".

Din Ungaria, delegația noastră pleacă direct în Olanda, pentru derbiul grupei D preliminare, programat marți, la Amsterdam. Naționala condusă de Victor Pițurcă va efectua două antrenamente suplimentare după jocul cu reprezentativa pregătită de Sandor Egervari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri