George Copos, postare pe blog din închisoare: Sunt surprins de decizia Curții de Apel, mă consider nevinovat

Data publicării:
interviu george copos

George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri spune că aşteaptă motivarea sentinţei Curţii de Apel Bucureşti, pentru a face demersurile legale de contestare a deciziei instanţei.

În aceeaşi postare, George Copos îşi asigură angajaţii şi partenerii de afaceri că societăţile comerciale pe care le deţine îşi vor respecta angajamentele asumate. Afacerile familiei sunt acum în grija soţiei şi fiicei sale.

Îmi exprim surprinderea faţă de decizia Curţii de Apel Bucureşti întrucât mă consider nevinovat. Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nicio faptă penală şi mă aşteptam ca hotărârea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte. Doresc să îmi asigur angajaţii şi partenerii de afaceri că toate angajamentele asumate de societăţile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate”, este mesajul postat pe copos.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri