Sari la conținut

Gest impresionant al lui Gică Hagi după drama unui tânăr rămas fără picioare într-un accident

Gică Hagi se implică într-o campanie de strângere de fonduri iniţiată pentru ajutorarea unui tânăr din Braşov care, la începutul lunii, a trecut printr-un accident cumplit. În urma acestuia, bărbatul a rămas fără picioare. Totodată, soţia i-a decedat.

Accidentul a avut loc în 3 august, pe centura ocolitoare a Constanţei. Aflat la volan, Imre Janko, antrenor de fotbal la CS Junior Brașov, a pierdut controlul mașinii. Aceasta a izbit un parapet metalic, care s-a desprins şi a străpuns autoturismul, retezând efectiv picioarele şoferului şi ale soţiei aflate pe scaunul din dreapta.

Copilul soților Janko, în vârstă de 6 ani, aflat pe bancheta din spate a fost salvat de agentul de poliţie Aurelian Coliş, cel care a reuşit să îl scoată din autoturism şi să îl resusciteze. Tot polițistul le-a acordat primul-ajutor și celorlalte două victime. Din păcate, la Spitalul Județean Constanța, Elena Janko a decedat.

Mii de oameni au fost impresionați de drama tânărului din Brașov. Pentru ajutorarea acestuia a fost deschis un cont pentru donaţii. Şi Gică Hagi s-a implicat în campania umanitară și a oferit tricoul lui pentru a fi scos la licitație.

"De-a lungul anilor, "Regele" fotbalului românesc a făcut fericiți milioane de fani grație prestațiilor de la echipa națională, dar și de la echipele de club.

RespectGicaHagi10#cu prietenie pentru Imre#.

Le mulțumim în primul rând celor care ne-au oferit tricourile pentru a le scoate la vânzare, dar și celor care le-au cumpărat!!

Licitația pleacă de la 350 de lei și se va încheia Joi, 31 August”.