Ghinion: Bărbat reținut după ce a vrut să-i fure telefonul unui comisar-șef de poliție

Data publicării:
catuse

Un bărbat din Arad a fost reţinut, luni, după ce tâlhărit în tren un comisar de poliţie, pe care l-a ameninţat cu un cuţit pentru a-i lua telefonul mobil. Poliţistul a reuşit să se apere şi să-l imobilizeze pe agresor, care a fost predat unui echipaj de la Poliţia Transporturi când trenul a ajuns la Arad.

Incidentul a avut loc luni, în trenul 1665 de pe relaţia Iaşi - Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat că un bărbat a intrat într-un compartiment în care se afla un singur călător, pe care a intenţionat să-l tâlhărească prin ameninţarea cu un cuţit.

Agresorul i-a sustras victimei telefonul, însă a fost imobilizat în cele din urmă, victima fiind comisar de poliţie.

„Fapta tâlharului nu a putut fi dusă la îndeplinire, întrucât persoana vătămată, comisarul-şef Liviu Ion Nica, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, cu fermitate a procedat la oprirea şi imobilizarea celui în cauză, reuşind totodată şi deposedarea lui de arma utilizată. Făptuitorul a fost condus de poliţist la sediul Serviciului Judeţean de Transporturi Arad, reuşindu-se astfel indentificarea lui”, a precizat Lorena Radu.

Suspectul are 45 de ani şi este din Arad, el fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri