Grav accident rutier în Argeș. O femeie însărcinată este în comă

Data actualizării: Data publicării:
accident Arges sursa ISU Arges 2 240818
FOTO: ISU Arges

Opt persoane au fost implicate într-un grav accident de circulaţie pe Drumul Naţional 7, în judeţul Argeş. Printre victime se află doi copii şi trei femei gravide.

accident Arges sursa ISU Arges 1 240818
FOTO: ISU Argeș

 

Actualizare 12:30Femeia însărcinată care se afla în stop cardio-respirator în urma accidentului produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, a fost resuscitată şi este internată în spital, la terapie intensivă, ea fiind în comă. Traficul pe DN 7, blocat din cauza accidentului, a fost reluat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, o femeie de 25 de ani, gravidă în opt luni, care a fost găsită în stop cardio-respirator în urma accidentului produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, a fost resuscitată, a răspuns la stimuli şi este internată la secţia de terapie intensivă. Starea femeii este însă în continuare foarte gravă, ea fiind în comă.

În schimb, cei doi copii implicaţi în accident, un băieţel de patru ani şi o fetiţă de şase ani, sunt în afara pericolului, ei suferind doar leziuni minore.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia pe DN 7 Piteşti - Găeşti, blocată în urma accidentului de la Călineşti, a revenit la normal.


Accientul rutier a avut loc între două autoturisme și sunt opt victime, dintre care 7 erau într-un autoturism. O femeie însărcinată esta în stop cardio-respirator și se fac manevre de reuscitare.

Celelalte victime au fost transportate la spital, iar viața nu le este pusă în pericol, potrivit informațiilor transmise de Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

La această oră traficul rutier este complet blocat în zonă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri