Grav accident rutier în Teleorman: 15 victime, dintre care una a decedat

Data actualizării: Data publicării:
Accident Teleorman ISU 120418 (3)

Autorităţile din Teleorman au activat, joi, Planul Roşu de intervenţie după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni, din primele informaţii existând 15 victime, dintre care una a decedat. 

Actualizare 9:50 - „Bilanţ final accident: 15 persoane implicate în accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Judeţean Alexandria, 3 la spitalele din Bucureşti (1 cu elicopterul şi 2 cu ambulanţele de terapie intensivă ale ISU MB) şi 1 persoană decedată (şoferul autoturismului)”, precizează ISU Teleorman.


Actualizare 9:00 Răniţii din accidentul de pe DN 6, stabilizaţi şi transportaţi spre spitale

Răniţii din accidentul de joi dimineaţă de pe DN 6, din zona localităţii teleormănene Bujoreni, au fost stabilizaţi la faţa locului astfel încât să fie transportaţi spre spitale, unul dintre aceştia fiind trimis cu elicopterul la o unitate medicală din Bucureşti, informează ISU Teleorman.


Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, joi dimineaţă a fost activat Planul Roşu de intervenţie după producerea unui accident rutier, scrie News.ro.

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit în zona localităţii Bujoreni.

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de descarcerare şi de poliţie. 

Deocamdată nu s-au stabilit cauzele producerii accidentului şi dinamica acestuia. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri