Gropi după prima zăpadă. Autoritățile asfaltează străzile care nu au probleme

Data publicării:
groapa sosea

În Bucureşti, plombarea gropilor apărute în asfalt se face într-o ordine greu de înțeles. În planul de intervenții al autorităților nu figurează cele mai afectate artere, ci străzi care nu au probleme.

Chiar dacă pe Şoseaua Colentina nu este nicio groapă, autorităţile se pregătesc să o asfalteze din nou. În schimb, pe Şoseaua Pantelimon, care nu este trecută pe lista străzilor ce urmează să fie reparate, în asfalt au apărut mai multe gropi.

Aceeaşi situaţie şi pe strada Boldovin Pârcălabul. Gropi sunt, dar nu pe strada astfaltată, ci pe una vecină. Reprezentanţii Administraţiei Străzilor se justifică spunând că au prioritate bulevardele principale. Indiferent de gradul de deteriorare.

„S-a acţionat pe zece străzi, urmează să acţionăm începând de mâine pe alte zece şi probabil va veni şi rândul Şoselei Pantelimon”, a declarat Carmen Dincă, purtător de cuvânt al Administraţiei Străzilor Bucureşti.

Până atunci, şoferii trebuie să dea dovadă de îndemânare și să facă slalom printre gropile apărute după topirea zăpezii.

Afectat este și Bulevardul Basarabiei, unde unele gropi au o adâncime de 15 centrimetri. Potrivit Administrației Străzilor, reparațiile au început pe zece artere principale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri