Hackerii Anonymous au spart site-ul Poliției Române. Reacția instituției

Data publicării:
ciumpalac

Actualizare 12:00: Site-ul Poliției Române este la această oră funcțional, după ce timp de câteva ore, în această dimineață, fusese spart de hackerii Anonymous.


Actualizare 11:00: Poliția Română a oferit un comunicat de presă legat de acest subiect.

În această dimineață, la deschiderea site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliției Române a apărut o postare neautorizată. Menționăm faptul că, a fost afectată doar interfața site-ului public al I.G.P.R., nu și conținutul acestuia. Nu au fost modificate sau sustrase informații. Specialiștii I.G.P.R. au luat măsuri de a înlătura mesajul respectiv. Incidentul face obiectul unor investigații efectuate de ofițerii specializați în combaterea criminalității informatice. Site-ul de internet conține date și informații publice, nefiind conectat la bazele de date ale Poliției Române”, se arată în comunicatul transmis Digi24. 


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Salutări din partea ciumpalacilor. Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur ciumpalacii. România, TREZEȘTE-TE!”, acesta este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Poliției Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri