Helmuth Duckadam, din nou în spital

Data publicării:
duckadam mediafax

Fostul portar legendar al Stelei, în vârstă de 54 de ani, a acuzat dureri în piept și tulburări de ritm cardiac, ceea ce ar putea fi semnele unui infarct. Medicii l-au oprit la spital pentru a-l ține sub observație, urmând ca joi să fie supus unei coronarografii. El se află sub supravegherea secției de chirurgie cardio-vasculară.

M-am simţit puţin ciudat, nu rău, noaptea am avut nişte palpitaţii, niște sistole, nu simteam că bate inima în regul. Am vorbit cu Brădiş şi m-a sfătuit să mă internez ca să fac analize. Am făcut o parte din analize. Mâine - coronografie ca să vă dacă e ceva înfundat- să vedem pe ce tratament mergem”, a povestit Duckadam.

„A fost internat pentru tulburări de ritm cardiac și dureri anginoase. Vom face investigații să vedem care e cauza. Există posibilitatea să-i punem stenturi, by bass sau tratament medicamentos”, a declarat Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

În septembrie 2012, Helmuth Duckadam a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unui cheag de sânge apărut în brațul drept. Operația a durat nouă ore și a fost efectuată tot la Floreasca. Helmuth Duckadam suferea de anevrism arterial încă din anul 1986, fiind diagnosticat chiar după finala de la Sevilla.

Portarul Stelei a intrat în Cartea Recordurilor în 1986 pentru că a apărat patru penalty-uri la rând în finala Cupei Campionilor Europeni, pe care Steaua a câştigat-o cu 2-0, după executarea loviturilor de departajare, în faţa Barcelonei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri