Hoţi "neinformaţi" la Arad. Au aruncat în aer bancomatul, dar n-au ştiut că le-au luat-o alţii înainte

Data publicării:
bancomat arad

Bancomat aruncat în aer azi-noapte la Arad de mai mulţi indivizi necunoscuţi. Din primele informaţii, în aparat nu s-ar fi aflat bani, deci hoţii nu s-au ales cu nimic. O variantă luată în calcul de poliţişti este aceea că suspecţii ar fi folosit o bombă artizanală.

Explozia ar fi avut loc în jurul orei 4 dimineaţa şi a distrus complet încăperea care adăpostea bancomatul, dar şi mai multe vitrine din vecinătate.

Una dintre camerele de supraveghere care era îndreptată direct spre ATM a fost întoarsă chiar înainte de atac, spun poliţiştii.

Pentru că acelaşi bancomat fusese cu o zi înainte ţinta unei alte tentative de jaf, angajaţii băncii au golit ATM-ul de bani aşa că hoţii au plecat cel mai probabil dezamăgiţi şi cu mâna goală. Poliţiştii au ridicat mai multe probe şi caută indicii care să îi ducă la făptaşi.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad: „Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustraşi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”.

Nu este primul caz de acest fel din Arad. În urmă cu câteva luni, un alt bancomat a fost aruncat în aer, iar hoţii au fugit atunci cu aproape 100.000 de euro. Între timp, făptaşii - 2 bărbaţi şi o femeie - au fost prinşi şi se află acum după gratii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri