Hoți opriți cu focuri de armă. Au furat un telefon mobil dintr-o mașină

Data actualizării: Data publicării:
politie Facebook mAI
FotoȘ Facebook

Polițiștii bucureșteni au reținut trei bărbați imediat după comiterea unui furt din autoturism. Au fost nevoiți să-și folosească armele pentru a-i opri pe suspecți.

politie Facebook mAI
Foto: Facebook

Ieri, în jurul prânzului, cei trei au fost observați în timp ce s-au deplasat în mai multe cartiere din Sectorul 6. La un moment dat, doi dintre bărbați au coborât în dreptul unui autoturism parcat, iar unul dintre ei a lovit în geamul din dreapta față, l-a spart și a sustras din interior un telefon mobil. Imediat, s-au urcat în mașina care îi aștepta în imediata apropiere pentru a părăsi zona", potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

În momentul în care și-au dat seama că au fost observați de polițiști, au încercat să fugă, dar în scurt timp au fost prinși și imobilizați.

Pe parcursul acestei acțiuni, unul dintre agenții de poliție a executat un foc de armă în plan vertical, după efectuarea somațiilor legale, fără a rezulta vătămarea vreunei persoane sau pagube materiale”, se arată în comunicat.

Cei trei bărbați au fost conduși pentru audieri la sediul Secției 4 Poliție, asupra lor fiind descoperite și două telecomenzi destinate bruierii sistemelor de închidere centralizată ale autovehiculelor.

A fost recuperat și telefonul sustras, fiind predat părții vătămate.

Doi dintre bărbați, de 22 și respectiv 32 de ani, erau cercetați și în altă cauză, pentru tentativă de furt de oglinzi.

La acest moment, toți trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților”, precizează DGPMB.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Sectorului 1 și Secția 4 de Poliție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri