Sari la conținut

Hoţul care poza în filantrop, prins în flagrant. Fura pentru „a ajuta un copil bolnav”

Bărbatul în vârstă de de 44 de ani plecase astăzi spre un oficiu poştal pe care avea de gând să îl jefuiască. A fost oprit la timp de poliţişti.

Persoana a fost depistată pe raza municipiului Pitşti de colegii mei. Avea asupra sa un dispozitiv confecţionat artizanal de el pe care urma să-l folosească în scop ameninţător, la o agenţie poştală de pe raza municipiului Piteşti. Colegii mei au prevenit săvârşirea acestei infracţiuni", a spus Mădălina Sima, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

 Suspectul nu a recunoscut că avea de gând să jefuiască poşta. A admis însă că a încercat să fure banii unui localnic, pe care l-a ameninţat cu pistolul. Bărbatul a ripostat însă şi l-a pus pe fugă. 

A vrut apoi să dea lovitura şi într-un magazin. Camerele de supraveghere l-au filmat cum îndreaptă arma spre vânzătoare. Femeia nu a cedat însă ameninţărilor. Iar atacatorul a fugit din nou. 

Lovitură reuşită a fost anul trecut. În februarie, a furat 20.000 de lei de la o bancă din Piteşti. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pe aceeași temă