HP și Universal Music lansează HP Connected Music

Data publicării:
2211platforma 20muzicala-34659

Ce legătură este între HP și Lady Gaga? La prima vedere, niciuna - HP este un producător de echipamente electronice iar Lady Gaga o artistă internațională. Există totuși o conexiune. HP și Universal Music Group au lansat platforma HP Connected Music, care va oferi acces la streaming șidownload gratuit pe toate PC-urile HP cu Windows 8.

Platforma HP Connected Music oferă acces la melodiile celor mai populari artiști ai momentului și ocazia de a participa la evenimente private sau de a câștiga bilete VIP la concertele lor. Universal Music Group este liderul mondial în industria muzicală, cu operațiuni în 60 de teritorii.

Utilizatorii PC-urilor HP din gama consumer cu Windows 8 vor putea accesa servicii prin HP Connected Music, de la streaming gratuit timp de 90 de zile pentru melodii din catalogul Universal Music și până la descărcarea a 10 melodii gratuit pe lună, timp de 90 de zile, pentru utilizatorii HPSpectre și HP Envy cu Windows 8. Portofoliul Universal Music include peste 3.000 de artiști din cele mai diferite genuri muzicale, de la muzică clasică la pop-rock și de la jazz la alternativ și latino.

În condițiile în care vânzările de discuri au scăzut considerabil în ultimii ani, pe fondul extinderii impactului Internetului și a pirateriei, este evident că toți jucătorii de pe piață încearcă să găsească metode alternative de a interacționa cu consumatorii de muzică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri