Iarnă grea. 40 de sate din Vrancea rămân izolate

Data publicării:
bucovina iarna

De asemenea, echipajul de intervenţie care, duminică noaptea, a încercat să ajungă la o persoană rănită din satul Bogza a fost nevoit să se întoarcă, în condiţiile în care rămăsese blocat pe un câmp, din cauza nămeţilor.

Au fost urgențe medicale, pe care le-am rezolvat. Am avut mai multe solicitări. Singura problemă pe care nu am putut-o rezolva a fost un caz în satul Bogza, unde o persoană a suferit un traumatism la umăr și torace, după ce a căzut de la o înălțime de 3 metri”, a declarat, la Digi24, Cătălin Popescu, prefectul județului Vrancea.

Am trimis un vehicul cu șenile care este în dotarea ISU Vrancea, care, din păcate, s-a înzăpezit. Am trimis în sprijinul lui o volă care s-a înzăpezit și aia, după care am trimis o volă mai mare de la armată, care a reușit să preia persoanele din șenilat și să le aducă în localitate. Nu am reușit să rezolvăm cazul medical. Un cadru medical de la Ambulanță a ținut legătura cu persoană în cauză, precizându-i cum să își imobilizeze clavicula și ce medicamente să ia pentru atenuarea durerii”, a mai spus prefectul.

Potrivit acestuia, acceași volă de capacitate mare a fost trimisă, luni dimineață, să deszăpezească vehiculul cu șenile, care ar trebui să ajungă la pacient și să îl transporte la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri