IARNĂ GREA. Sfat aberant de la directorul CNADNR 

Data publicării:
neaga cnadnr

În timp ce trei autostrăzi erau blocate de nămeţi, iar toate drumurile din trei judeţe erau închise, directorul Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi era preocupat de rovigiete.

„Pentru transportatorii blocați în trafic, în parcări sau pe marginea drumului și cărora le expiră rovigneta îi rugăm să obțină prin orice metode o dovadă că au fost prinși acolo, locul în care au fost, în cazul în care le vine amenda după aceea, să tinem seama”, a declarat Narcis Neaga, director CNADNR.

Propunerea aberantă a şefului CNADNR a fost însă taxată de vicepremierul Liviu Dragnea: „Domnule! Domnule director, staţi puţin, deci prin orice mijloace ce? Nu puteți să propuneți așa ceva, domnul director, să meargă oamenii să își facă dovada!”, a spus Liviu Dragnea.

Tot Liviu Dragnea a avansat şi soluţia la care ar trebui să recurgă autorităţile în astfel de cazuri: „Facem altceva, toți prefecții care au în județele lor asemenea coloane oprite și există riscul ca la o parte din transportatori să le expire rovigneta, dumneavoastră vă ocupați să faceți toate formele legale, să faceți evidența lor și să comunicați CNADR”.

În Buzău, Vrancea şi Brăila, judeţe aflate sub cod roşu de ninsoare, toate drumurile naţionale sunt închise.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri