Iaşi. Bărbatul care a furat o maşină cu un copil în ea, surprins de camerele de supraveghere

Data publicării:
29032013-2013-04-16-08h57m17s188

Anchetatorii s-au folosit de imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe străzile oraşului. Se pare că, la un moment dat, bărbatul a vrut să ia un taxi, dar nu s-a înţeles cu taximetristul şi a plecat nervos. A revenit în acelaşi loc după cinci minute, foarte agitat, şi şi-a acoperit faţa cu mâinile.

Imaginile sunt însă neclare, aşa că bărbatul rămâne foarte greu de identificat, spun anchetatorii. Ei au vorbit cu martorii şi încearcă să realizeze un portret-robot al acestuia.

Dacă va fi prins, el riscă să fie acuzat de furt şi lipsire de libertate.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, când suspectul a furat o maşină în care se afla şi un copil de cinci ani. Nu l-a văzut iniţial pe băiatul care dormea pe bancheta din spate, iar atunci când cel mic s-a trezit şi a început să plângă, a abandonat maşina, la trei kilometri distanţă de locul din care o furase.

Autoturismul a fost lăsat nesupravegheat de tatăl copilului şi un prieten al acestuia, care au intrat într-un magazin să cumpere cafea. Tatăl a lăsat cheile în contact, iar hoţul s-a urcat imediat şi s-a făcut nevăzut. Maşina a fost găsită după aproape două ore, iar lângă ea era şi copilul teafăr, dar în stare de şoc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri