IAŞI. Din cauza poleiului, 60 de oameni au ajuns la spital cu fracturi

Data publicării:
0501 20polei 20iasi-42078

Cei care s-au încumetat să iasă pe stăzi la primele ore ale dimineţii au avut nevoie de mult noroc. Puţini au reuşit să şi păstreze echilibrul pe drumurile lucioase. Ca să nu cadă, oamenii s-au sprijinit de ce le-a ieşit în cale...maşini parcate, garduri sau pereţii clădirilor.

Nici şoferilor nu le-a fost mai uşor. Abia şi-au putut urni maşinile din loc.

Oamenii au sunat disperaţi la primărie, ca să reclame faptul că nu s -a împrăştiat material antiderapant. Abia după două ore au apărut pe străzi şi primii angajaţi de la salubrizare.

„În cartiere este mai dificil şi asta pentru că sunt poduri de gheaţă formate încă de la prima ninsoare. Încercăm să găsim soluţii pentru a îndepărta gheaţa de pe străzile dintre blocuri, ca să poată ajunge maşinile", a afirmat viceprimarul Mihai Chirica.

Tot vineri, circulaţia mijloacelor de transport în municipiu a fost afectată, mai multe autobuze rămânând blocate în staţii, din cauza poleiului.

În această dimineaţă, Moldova a fost sub cod galben de polei. Meteorologii nu vin cu veşti bune nici pentru zilele viitoare. Deşi sfârşitul de săptămână aduce temperaturi pozitive, de luni termometrele vor arăta -10 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri