Ilfov | Jandarmi, criminaliști și polițiști cu câini de urmă caută o fetiță de 10 ani care a plecat de acasă și nu a mai revenit

Data actualizării: Data publicării:
politie

Polițiștii din Popești Leordeni, județul Ilfov, caută o fetiță în vârstă de 10 ani care a dispărut marți dimineață de acasă și nu s-a mai întors. În căutări sunt implicați și jandarmi, criminaliști și câinele de urmă, potrivit Mediafax.

Poliția orașului Popești Leordeni a fost sesizată de parinții unei fetițe de 10 ani, cu privire la faptul că aceasta a plecat în jurul orelor 11:00 de acasă și nu s-a mai întors, informează Poliția Ilfov.

„Polițiștii din Popești Leordeni, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Rutier, crimnaliști și jandarmi efectuează la acest moment activități specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit și câinele de urmă”, mai arată sursa citată.

Semnalmente: înălțime 120-130 , păr negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi căprui.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o bluză albă cu inscriptia ”New York”, avea pantaloni negri și era încălțată cu espadrile gri.

„Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, mai spune Poliția.

Editor: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri