Ilie Sârbu, despre Traian Băsescu: „Ce să mai facă? Decât să ia un pistol și să împuște pe cineva într-o zi”

Data publicării:
ilie sarbu captura

De la tribuna Senatului, Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut colegilor să nu mai tolereze ieşirile lui Traian Băsescu.

Consider inadmisibile amenințările la adresa doamnei Firea. Și în lumea interlopă a-i spune public unei femei că s-ar putea să nu își mai găsească soțul acasă e grav. A-i spune asta public unui senator e de neconceput”, a spus președintele Senatului.

De aceeaşi părere este şi liderul senatorilor PSD. În plus, Ilie Sârbu îl ameninţă pe Traian Băsescu cu dezvăluiri incomode.

„M-am decis că atunci când iese, o să ies și eu a doua zi să îi mai amintesc câte un eveniment mai puțin plăcut”, a spus Ilie Sârbu.

„Ne-am obișnuit în ăștia 10 ani cu Traian Băsescu care jigneste pe toată lumea, care înjură pe toată lumea. Ce să mai facă? Decât să ia un pistol și să împuște pe cineva într-o zi”, a mai spus senatorul.

Acuzaţiile senatorilor sunt reacţii la atacul lansat de preşedinte la adresa Gabrielei Firea, în calitatea acesteia de membru al Comisiei Nana. De altfel, activitatea acestei comisii ar putea fi suspendată ca urmare a sesizării depuse de Corpul de Control al premierului la Parchet. Aceasta face referire la nereguli comise în achiziţionarea terenurilor din judeţul Călăraşi. Conducerea Parlamentului urmează să decidă dacă se impune sau nu suspendarea comisiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri