Imagini cu femeia care şi-a tranşat soţul poliţist. Reacţia fostului ei soţ la aflarea detaliilor macabre

Data actualizării: Data publicării:
femeie criminala politist
O femeie şi-a omorât şi tranşat soţul poliţist Foto: Digi24

Cazul dispariţiei unui fost poliţist local a luat o turnură macabră, după aproape doi ani. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost omorat, iar mai apoi tranşat. Au şi un suspect - fosta soţie, care spusese tuturor că omul a plecat la muncă în străinătate. Judecătorii le-au confirmat bănuielile, iar femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Fostul poliţist local a dispărut în decembrie 2016. Sora lui a anunţat autorităţile, chiar dacă soţia bărbatului a spus tuturor că acesta a plecat la muncă în Germania. Nici vecinii omului n-au crezut povestea.

Zilele trecute, cele mai negre gânduri ale rudelor s-au adeverit. Rămăşiţele fostului poliţist local şi mai multe obiecte personale au fost găsite în curtea casei.

Oamenii au chemat imediat poliţiştii.

Imediat, principalul suspect în acest caz de crimă a devenit nevasta fostului poliţist local.

Laura Dan - purtător de cuvânt al IPJ Brăila: „Femeia în vârstă de 34 de ani este bănuită că în cursul lunii decembrie 2016 şi-ar fi ucis soţul, după care i-ar fi dezmembrat cadavrul”.

Vestea a ajuns şi la fostul soţ. Acesta a rămas fără cuvinte când a aflat ce ar fi făcut femeia care i-a fost alături cinci ani şi care i-a dăruit doi copii.

Marian Chişcan - fostul soţ: Îmi tremură tot corpul, nu, nu ştiu. Nu o credeam (violent - n.r.), dar eu ştiu ce a fost între ei?! La mine nu a făcut...”

Dacă judecătorii o vor găsi vinovată, femeia riscă să-şi petreacă restul zilelor în spatele gratiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri