Imagini cu impact emoțional. Un pacient cu arsuri grave a fost scăpat de pe targă

Data publicării:
pacient targa

Bărbatul a alunecat de pe targă atunci când brancardierii au vrut să îl scoată din ambulanță. Medicii pun acest incident pe seama faptului că pacientul era supraponderal.

„Probabil a alunecat, fiind foarte greu, are o suta și ceva de kg”, a spus un medic. Întrebat dacă pacientul nu a fost prins bine, acesta a răspuns, râzând: „Nu știu ce să vă spun, îmi pare rău”. Cadrele medicale au menționat că starea de sănătate a bărbatului nu a fost afectată de lovitură, adăugând însă că sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale acestuia.

Bărbatul are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului după ce în localul în care era angajat s-a produs o explozie.  

Explozia a avut loc în jurul orei 11 si jumatate la un restaurant din centrul orasului Caracal. Un angajat al localului încerca sa transfere gazul dintr-o butelie defecta într-un alt recipient. Chiar în acelasi timp, un alt bărbat a încercat sa aprinda aragazul. Bucătăria a sarit în aer, iar întreg etajul cladirii a fost afectat. Zgomotul deflagrației a alertat oamenii, care au ieșit repede din case.

Cele trei persoane aflate în local la acea oră au fost rănite.

În timp ce lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor stabili cauzele exacte ale producerii deflagraţiei, patronul restaurantului trebuie să evalueze pagubele. Localul nu avea asigurare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri