Imagini de la telespectatori. Până unde merge tupeul şoferilor

Data publicării:
masina parcata statie Drumul Taberei 54 130117 (2)

După ce ieri un şofer din Bucureşti, care a parcat într-o staţie RATB, s-a ales cu dosar penal, iar cazul său a devenit de notorietate, era de aşteptat ca exemplul să rămână singular. Nici vorbă. Alţi doi bucureşteni au fost surprinşi în aceeaşi situaţie. Au fost filmaţi de telespectatorii Digi24. Tot ei ne-au trimis şi alte imagini interesante.

masina parcata statie Drumul Taberei 54 130117 (2)

Imagine transmisă pe WhatsApp

Un şofer din Drumul Taberei şi un altul din Tei şi-au lăsat maşinile în spaţiile RATB. Poliţia a încadrat această faptă la infracţiune, pedepsită cu amendă penală sau chiar închisoare de la 3 luni la 2 ani.

Într-o altă zonă din Capitală, un conducător auto a încercat să depăşească o coloană de maşini însă a rămas blocat pe linia de tramvai, în zăpadă.

Un telespectator Digi24 a surprins un angajat al administraţie locale când împrăştie material antiderapat pe o stradă din Bucureşti. Imaginile nu au nevoie de alte comentarii.

Un bucureştean a fost surprins când îşi curăţă terasa. Aruncă zăpada direct în stradă şi îi pune astfel în pericolul pe pietoni, dar şi maşinile care trec pe Calea Victoriei.

„Bătaie de joc la adresa locuitorilor Sectorului 3", ne scrie pe WhatsApp un telespectator. Se deszăpezește de zor în curtea Poliției locale, unde sunt două utilaje, iar peste gard, pe trotuar, nămeții ajung la brâu.

Viscolul şi gerul au ţinut două ziele închise vămile din sudul ţării şi Portul Constanţa. Asta a afectat aprovizionarea magazinelor cu legume şi fructe din import. Se văd urmările în imaginile trimise pe WhatsApp de telespectatori Digi24.

Despre zăpada, rar văzuă în Irlanda de nord, ne scrie un român care locuieşte acolo. George Mugurel Toma este pompier în oraşul Portatferry şi membru al echipelor de salvare şi căutare pe mare.

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri