Video Imagini de pe camera de bord: Depășire riscantă făcută de doi șoferi de curierat. Al doilea nu a mai reușit să intre în coloană

Data actualizării: Data publicării:
Șoferul a tras de volan în ultimul moment și a intrat pe terenul agricol din stânga șoselei
Șoferul a tras de volan în ultimul moment și a intrat pe terenul agricol din stânga șoselei. Sursa: captură video

O goană nebună ar fi putut să-i coste viața pe doi șoferi de la o firmă de curierat. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum primul face o depășire la limită, în timp ce al doilea nu a mai reușit să ajungă înapoi pe sensul său de mers.

Șoferul a tras de volan în ultimul moment și a intrat pe terenul agricol din stânga șoselei, evitând astfel impactul cu mașina care venea din față.

Incidentul s-a produs pe un drum județean din Giurgiu, în apropierea comunei Joița. Imaginile au fost postate pe Facebook, de un șofer, pe un grup specializat.

Într-o reacție pentru Digi24, reprezentanții companiei de curierat au transmis că situația e izolată și nu reflectă conduita în trafic a miilor de angajați. În schimb, șoferii implicați se vor alege cu sancțiuni.

„Comportamentul în trafic pe care l-ați prezentat este regretabil dar este o situație izolată care nu reflectă conduita în trafic a miilor de angajați care asigură transportul zilnic a sute de mii de colete. (..) Vom aplica sancțiuni șoferilor implicati”, a precizat compania.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri